Ugrás a tartalomra

Menetel a bajnoki cím felé a TSC női labdarúgó csapata

2019.10.27
17:42
2019.10.27
17:47
A magyarkanizsai lányok a legutóbbi fordulóban hazai pályán verték 3:0-ra a leskovaci Lavice együttesét.

Tovább menetel a bajnoki cím felé a TSC női labdarúgó csapata a szerb másodosztályban. Vajda Fangyó tanítványai a leskovaciak ellen hamar megszerezték a vezetést, a 17. percben Mina Kecman volt eredményes. Az első félidőben számos helyzetet kialakított a TSC, de újabb gólt még a jogosan megítélt büntetőből sem sikerült szerezni, a liga góllövőlistáját vezető Balázs Bettina lövését ugyanis kivédte a vendégek kapusa. A második félidőben is folyamatos volt a hazai nyomás, ami a 62. percben újabb gólt eredményezett, Milana Janković 11-esből növelte kettőre a magyarkanizsai előnyt. A 3:0-ás végeredményt Jankov Marijana állította be a mérkőzés 76. percében. A TSC női labdarúgó csapata 8 forduló alatt hétszer nyert és egyszer játszott döntetlent a ligában az ugyancsak 22 pontos Kolubara vendégekeként. A magyarkanizsaiak védelme a bajnokság alatt mindössze egyetlen egyszer kapitulált.

TSC
foci
női labdarúgás

Most

10:37

24 órán keresztül mérik a sebességet

Fokozott sebesség-ellenőrzés van érvényben a szerbiai utakon a május elsejei és a pravoszláv húsvéti ünnepek miatt. Az eddigi statisztikai adatok szerint ugyanis a május elsejei ünnepek ideje alatt megnő a balesetben elhunytak száma.
07:47

Ma megalakul az új szerb kormány

Délben ülésezik ma a szerbiai parlament. A rendkívüli ülésen csupán egy napirendi pont szerepel: a kormány megalakítása, valamint a miniszterelnök és a kabinet tagjainak eskütétele.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.